Kurser våren 2024

Nästa kursstart är hösten 2024


Vi tar inte längre emot anmälningar denna termin.

Nästa kursstart är hösten 2024, som startar från vecka 35.


Programmet för hösten beräknas vara klart till senast slutet av juni.


Vill du att vi mailar dig en länk när programmet är klart -maila ossKolla in vårt veckoschema på allt vad vi har att erbjuda.

Vi fungerar som en kulturskola men tillhör inte kommun utan är en ideell förening.

Vi har kurser från ca 3 års ålder upp till 20 år, beroende på vilken kurs.

Vi har hög kvalitet, små grupper, duktiga ledare och Malmös bästa priser.


Vi har följande inriktningar på vår kursverksamhet


Teater & Musikalskola - här arbetar vi med glädje, kvalitet och med fokus på vad som passar varje grupp utifrån såväl teaterövningar som uppsättningar. Vi arbetar med såväl teatergrunder som gör föreställning, och vill att  eleverna är delaktiga i processerna. Hos oss gör även varje ledare sitt eget lektionsupplägg, så varje grupp blir unik.


Dansskola - här arbetar vi med dansglädje, kvalitet och med stort fokus på vad som passar varje grupp, och elevernas delaktighet är viktig för oss. Hos oss gör alla ledare sina egna danskoreografier och lektionsupplägg, så varje grupp blir unik, och vi värnar om våra ledares kreativitet och kompetens.


Konstskola På vår konst- och målarskola arbetar vi med kvalitet, lekfullhet och glädje, för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Hos oss gör varje ledare sina egna lektionsupplägg, utifrån föreningens kursplaner, så varje grupp blir unik.


I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet.

Vår ideologi och arbetssätt är metodarbete med åldersindelning i våra grupper,med stor vikt på det sociala, istället för nivåer eller teknikindelning.


Hos oss kan man komma såväl som nybörjare eller med tidigare erfarenhet. Vi har små grupper och kan arbeta såväl kollektivt med gruppen som individuellt med varje elev.

Vår ideologi och arbetssätt är metodarbete med åldersindelning i våra grupper istället för nivåer eller teknikindelning.


Vi har dans-, musikakl och teaterföreställning, samt konstvernissage i slutet av varje termin där familj och vänner kan komma och se det som skapats under terminen.


Hör gärna av dig om du har frågor, info@aktivungdommalmo.se, tel. 0760-442191

Alla våra priser och erbjudanden är för föreningens medlemmar. Det är enkelt att bli medlem i vår förening. Läs mer här  Till kurs/terminspriset tillkommer medlemsavgift på 50:-/kalenderår, samt en administrationsavgift. 

Med reservation för ändringar


Kontakta oss gärna