Nytt föreningssystem hos oss på föreningen Aktiv Ungdom Malmö

Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det!


Nu börjar vi använda SportAdmin Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.


Vad innebär det för mig som medlem?

För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration.


De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Kortbetalning
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*


Du får även tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, aktiviteter, kalender, kallelser, utskick m.m.

Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på aktiviteten genom funktionen Förhandsrapportera. Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, information från föreningen, samt mycket, mycket mer.

 

Vad innebär det för föreningen?

Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare.

Vi frigör många timmar från vår kanslist som tidigare gått åt att manuellt sköta anmälningar och ombokningar, registrera och bocka av fakturor, m.m. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill -att utveckla föreningen. Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i vår förening och vår verksamhet.

Nu tar vi nästa steg och är med och driver utvecklingen av Föreningssverige!

Har du frågor, tveka inte att höra av dig på mail, info@aktivungdommalmo.se  eller 0760-442191.

Med vänlig hälsning

Styrelse och kansli på föreningen Aktiv Ungdom Malmö