Kurser hösten 2022


Nu har vi stängt kurserna för hösten 2022. 

Nästa termin är våren 2022.
Programmet beräknas vara klart i mitten av december.Vill du se hela vårt kursprogram för höste 2022 för att se vad vi erbjuder hittar du det här.

Kursprogram höst 2022 måndag-tisdag

Kursprogram höst 2022 onsdag-torsdag

Kursprogram höst 2022 lördag-söndag


Vi har följande inriktningar på vår kursverksamhet


Teater & Musikalskola - här arbetar vi med glädje, kvalitet och med fokus på vad som passar varje grupp utifrån såväl teaterövningar som uppsättningar. Vi arbetar med såväl teatergrunder som gör föreställning, och vill att  eleverna är delaktiga i processerna. Hos oss gör även varje ledare sitt eget lektionsupplägg, så varje grupp blir unik.


Dansskola - här arbetar vi med dansglädje, kvalitet och med stort fokus på vad som passar varje grupp, och elevernas delaktighet är viktig för oss. Hos oss gör alla ledare sina egna danskoreografier och lektionsupplägg, så varje grupp blir unik, och vi värnar om våra ledares kreativitet och kompetens.


Konstskola På vår konst- och målarskola arbetar vi med kvalitet, lekfullhet och glädje, för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Hos oss gör varje ledare sina egna lektionsupplägg, utifrån föreningens kursplaner, så varje grupp blir unik.


I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet.

Vår ideologi och arbetssätt är metodarbete med åldersindelning i våra grupper,med stor vikt på det sociala, istället för nivåer eller teknikindelning.


Hos oss kan man komma såväl som nybörjare eller med tidigare erfarenhet. Vi har små grupper och kan arbeta såväl kollektivt med gruppen som individuellt med varje elev.

Vår ideologi och arbetssätt är metodarbete med åldersindelning i våra grupper istället för nivåer eller teknikindelning.


Vi har dans-, musikakl och teaterföreställning, samt konstvernissage i slutet av varje termin där familj och vänner kan komma och se det som skapats under terminen.


Hör gärna av dig om du har frågor, info@aktivungdommalmo.se, tel. 0760-442191


För att komma till bokningen. Klicka på rubriken på kursen.


Alla våra priser och erbjudanden är för föreningens medlemmar. Det är enkelt att bli medlem i vår förening. Läs mer här  Till kurs/terminspriset tillkommer medlemsavgift på 50:-/kalenderår, samt en administrationsavgift. 

Med reservation för ändringar


Kontakta oss gärna